Portugalski fudbalski as Kristijano Ronaldo zvezda 14. međunarodne sportske konferencije u Dubaiju, redovnog godišnjeg panela koji priređuje kraljevska porodica Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Posle utakmice u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu za trofej Superkupa Italije, u kojoj je pobednik nacionalnog kupa Lacio savladao prvaka Juventus s 3:1, Kristijano Ronaldo se s ukusom gorčine poraza preselio u komšijske Emirate na odmor s najbližima. U Dubaiju, gde puni baterije za nove izazove, sreo se i s našim teniskim junakom Novakom Đokovićem, a zatim je uzeo učešće na tradicionalnom panelu. Pažnju je privukao elegancijom i skupocenim ručnim satom i srebrnim prstenjem.

Na panelu su učestvovali i Interov golgeter Belgijanac Romelu Lukaku, mladi as Atletika iz Madrida Žoao Feliks, Ronaldov zemljak, trener Lacija Simone Inzagi, italijanski stručnjak Fabio Kapelo, proslavljeni holandski golman Edvin van der Sar, Ajaksov rukovodilac, Bosanac Miralem Pjanić, Ronaldov saigrač u Juventusu, selektor svetskog prvaka Francuske Didije Dešan, Feran Sorijano, izvršni direktor engleskog prvaka Mančester sitija… Svi su dobili zlatnu medalju s plaketom kao sertifikat o učešću.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here