Dona Ares: Sama ću sebi otpevati humanitarni koncert

0

Facebook/Donna Ares
Ne odustaje od borbe: Dona Ares

Pevačica je podvukla da neće čekati da ozdravi kako bi snimila nešto novo, kao i da bi trenutnu ćelavost mogla da iskoristi razne transformacije.

– Da li mi verujete da imam milion planova… dobro ne baš milion, ali imam ih toliko da ne znam šta bih pre… al već će se to meni samo rasporediti… u svakom slučaju ne razmišljam o bolesti, nikad i nikako… ignorišem i ribe i ostale smetnje i mučninu i sve što me snađe i planiram neke svoje umetničke projekte… hoću da kažem da će me moje kreativno planiranje i delovanje održati… između ostalog terapijski mi pomaže i pletenje.

Pletenje nije samo zaboravljeni ručni rad, nego vrhunska terapija protiv neuropatije, a uz to i vrhunski psiho odmor. Inače, ne verujem da ću čekati da ozdravim da izbacim nešto novo… iskoristiću svaki svoj "dobri " trenutak… ova "frizura" mi omogućava da budem sve što hoću… trpi sve transformacije… pa zašto to ne iskoristiti u umetničke svrhe, nešto što će ostati zauvek.

U svakom slučaju ne planiram sedeti i čekati da ozdravim da snimim pesmu ili spot, kao što rekoh iskoristiću sve svoje "dobre dane" … neki dan sam se našalila "Ma ja ću sebi sama otpevati humanitarni koncert ako bude zapelo… ama ljudi… nema predaje… šta god da vas snađe NIJE jače od vas – ZAPAMTITE!!! A "frizura", ma žene moje to je SAMO izgled… proći će – podelila je ovako pevačica planove za ovu godinu sa svojim Fejsbuk prijateljima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here