Dosadilo vam je svakodnevno ulepšavanje? Možda je trajna šminka rešenje za vas

0

Želite da budete lepe i sređene svaki dan? Probajte permanentni mejk ap
 

Maskara koja se preslikava, tuš koji se razmazuje, rastopljeni ruž u torbi za plažu – ponekad čak niti vodootporni mejk ap ne može da izdrži kombinaciju znoja, morske vode i kreme za sunčanje, a šminkanje u zagrejanom kupatilu sa slabom rasvetom ponekad je veća tortura nego užitak.

 

– Žene koje se odlučuju na permanentni mejk ap, najčešće vole jednostavnost, prirodan izgled i laganu šminku. Mikropigmentacija, poznatija pod nazivom trajna i permanentna šminka, omogućava ženama da bez trunke šminke izgledaju sveže i uredno. Žene koje puno rade i žele da uštede na vremenu, a uvek izgledaju lepo, najvernije su korisnice ove usluge – rekla je za portal Budi.IN Jasminka Herceg iz “Bliss“ studija za negu lica i tela i dodala kako se ponekad ne radi samo o preskakanju svakodnevnog nanošenja proizvoda.

 

Naime, zbog određenih bolesti može doći do nestanka trepavica ili obrva, a tada je tretman mikropigmentacije idealan.

 

Trajni mejk ap može se raditi bez obzira na tip kože i njeno trenutno stanje, ali neke mere predostrožnosti su ipak potrebne.

 

Jasminka kaže kako u slučaju iscrtavanja usana, usne treba mazati kremom protiv groznice dve nedelje pre tretmana, ali samo ako ste skloni istom.

 

– Najpopularnije su obrve! Obrve čine okvir lica i rekla bih da su najbitniji segment na licu. Na konsultacijama za permanentni mejk ap, gotovo uvek sugerišem da se prvo rade obrve. Rezultat je neverovatan. Nakon obrva, dogovaramo ajlajner i/ili usne. Ajlajner je isto prilično tražen, što zbog činjenice da nam trepavice čini gušćim, a i zbog toga što ga žene vole da ga nanose – otkrila je Herceg.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here