Štoper Barselone Đerar Pike ponudio je svoj odlazak iz  kluba posle debakla od Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona od 8:2.

Barselona je izašla sa terena stadiona Luž potpuno uništena od strane Bavaraca, a  Levandovski, Miler, Kutinjo, Gnabri i Kimih, potpuno su uništili odbranu Katalonaca.

– Ovo je bio užasan nastup i osećamo se grozno. Tresnuli smo u samo dno. Osećamo se posramljeno, ne možete ni sa čime da poredite ono što smo mi uradili večeras. To je teško da se podnese – rekao je Pike posle meča.

Zbog svega navedenog, Pike je tražio i promene u rukovodstvu, a njegova izjava se svakako neće dopasti predsedniku Barselone Đozepu Bartomeuu kome mandat još traje.

– Što je najgore, ovo nije prvi put, nije ni drugi, ni treći put. Ovom klubu su potrebne promene. I ne govorim o treneru ili bilo kom igraču. Klubu su potrebne korenite promene. Dotakli smo dno, moramo da pogledamo to i uradimo najbolje za Barselonu – rekao je Pike.

Posle meča, Pike nije štedeo kritike na svoj, i račun tima. ĐERAR PIKE

 

– Ja ću prvi da ponudim da idem, ako nam treba sveža krv – naglasio je igrač Barselone. Da podsetimo, Bajern će u nastavku takmičenja igrati sa boljim iz četvrtfinalnog okršaja Mančester Sitija i Liona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here