Dozvoljene modne ludorije

0

Haljine su obavezne i zato ako ste ih do sada "izbegavali u širokom luku", vreme je da korigujete svoj odnos prema najtraženijem komadu odeće, po mišljenju modnih stilista za 2010. godinu. Kratke, srednje dužine, duge, haljine su bile neizostavan komad garderobe na svim nedavno održanim nedeljama mode.

 

Spojivo je nespojivo

Neverovatna obuća, najveće platforme i vrtoglavo visoke potpetice. "Versaći" je, na primer, dao primer za obuću budućnosti, poput hibridnih gladijatorki sa platformama i tome slično. Neka vam posluži za inspiraciju i ideju za kupovinu neke neobične, a udobne obuće.

 

Ne zaboravite na velike, atraktivne i neobične ogrlice.

 

Dakle, nosiće se veće i smelije ogrlice, koje se odlično uklapaju u gotovo svaki tip odeće, po principu, nespojivo je spojivo. Metalne i grube, od kamena ili perli, plastične. Sve je "in" i sve se nosi.

Haljine su izuzetno jednostavne za oblačenje, dodajte im koji detalj, poput kaiša i bogatog nakita, visokih potpetica i sasvim ste spremne za osvajanje sveta, ali i muških srca. Apstraktne i geometrijske šare i to što veće i smelije, to bolje, naročito na kratkim haljinama i tunikama. Ova vrsta garderobe je nova i apsolutni je hit! Jedna od najnovijih modnih zapovesti ukratko glasi: neutralno, a jarko.

 

Kombinujte svetlosivu i narandžastu, maslinastu i jarku pink, tirkiz i pastelno. Kombinacija je bezbroj i taman na vreme da zasvetlite na sunčevim zracima. Futuristički detalji su nešto što je neophodno, ako želite da budete dama u trendu. Smeli krojevi, asimetrija, čiste linije i metalni slojevi pretvoreni u šik komade, crna, bela i siva u kombinaciji sa srebrnim, ove godine ćete ih često viđati. Još jedna novost je nošenje kožne garderobe i to u proleće.

 

Kožne jakne, pantalone, mini suknje i haljine, samo da nisu u crnoj boji. Ove godine preporučuje se kožna garderoba bele ili boje kože, pastelnih i krem nijansi. Vojni izgled, odnosno vojni detalji, poput epoleta i ostalih vojnih oznaka, oker i maslinasti komadi odeće, vojne jakne i sve se to lepo uklapa uz džins, miniće, šorceve i slično.

 

Elementi fetiš oblačenja mogli su se videti na nekim modnim pistama, trakasti detalji, pa i pojedini komadi odeće, smeo i grub nakit, vrtoglavo visoke potpetice i platforme. Pokušajte, što da ne.

 

Ima još jedna nezaobilazna modna zapovest, a to je obavezni mantil. Mini ili srednje dužine, ovi popularni mantili su u modi kao nikada ranije. Pored legendarne bež boje, nose se i beli, crni, pastelnih nijansi… kakav god vam se sviđa i dopadne pod ruku.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here