youtube.com/DraganaMirkovic

Dragana Mirković veoma je tužna zbog smrti Marinka Rokvića jer ga je oduvek cenila i poštovala. Ova vest jako ju je uznemirila i prisetila na sve drage prijatelje i kolege koje je izgubila u poslednje vreme.

„Jedan po jedan, velikani odlaze da pevaju u nebeskoj kafani. Dragi moj Marinko, odmori se tamo gde nema bola i tuge, a mi ćemo ostati da te se sećamo i spominjemo zauvek jer tvoj prelepi glas i antologijske pesme ostaju neizbrisivi deo naše muzičke zaostavštine. Mi koji smo te znali, postovali i voleli, danas delimo tugu sa tvojom porodicom kojoj upućujem svoje iskreno saučešće“, rekla je pevačica, a potom iste reči napisala na svom Instagram profilu u opisu Marinkove fotografije.

Marinko je inače preminio nakon duge i teške borbe sa kacerom prostate. Poslednjih meseci bodio je bitku sa koronavirusom, a potom sa bakterijom koja mu je napala organizam. Preminuo je jutros u svom domu na Bežanijskoj Kosi.

 

3 COMMENTS

  1. Небеска кафана ће морати да се прошири толико је изванредни глумаца певача познати личности који су помрли млади и стари нажалост више младих. Ја сам растао уз Маринкове песме поготово Свђалице моја мала ту сам песму обожава и дан данас је обожавам хвала ти Маринко на прелепим песмама које си оставио иза себе и нека ти је лака црна земља

  2. Poznavala sam ga . Jos kao vojnika . A i kasnije gostovso je u Nbg. Volela sam njegove pesme. Moje saucesce familiji. Nek mu je laka zemlja .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here