Dragana obradovala Nikolu

0

Ne zaboravlja obećanje: Dragana Vujić sa roditeljima u gostima kod Dunovića
 

Dobrotvorka iz Austrije ne zaboravlja svoje obećanje da će Nikoli pomagati dokle god to bude mogla. Kada dođe u rodni kraj za novogodišnje praznike i tokom leta na godišnji odmor, uvek poseti malog Nikolu i obraduje ga brojnim poklonima. I ovoga puta Dragana je bila izdašna u darovima. Nikola je dobio igračke, mnogo lepe odeće i 200 evra da bi otac Goran mogao da mu kupi ono što mu je potrebno.

 

Svaki dan nova reč

– Kako raste, Nikola je sve nemirniji, što je prirodno. Svi ga čuvamo i sve nas vrlo brzo smori. Ali neka, važno je da je zdrav. Sada sve više i više priča, svaki dan izgovori neku novu reč, neki put niko ne može da ga razume. Veseo je i nasmejan i svima nam je prava zabava u kući – dodaje Goran.

– Nikola je prekrasan dečak i moji roditelji i ja ga obožavamo. Vidim da lepo napreduje i da je dobro i zdravo dete i to je prava sreća za porodicu Dunović. Nikoli uvek kupim ono što mislim da mu treba od odeće i uživam zaista u toj kupovini. Deca se najviše obraduju igračkama i zato bez njih ne dolazim kod Nikole – priča Dragana.
Pošto je letnji raspust počeo, Goran sada po ceo dan provodi sa Nikolom. Pošto su vrućine, ujutro i uveče su obavezno napolju u igri i šetnji.

– Ogromnu zahvalnost dugujem Dragani i njenim roditeljima što ne zaboravljaju Nikolu. Mnogo nam znači ova pomoć u novcu i odeći, a to doprinosi da Nikola i ovako mali oseti radost darivanja – kaže Goran Dunović.
 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here