Dragana spektaklom obeležila sezonu u Crnoj Gori

Vestionline
0
Top Hill

Olujno vreme sa pljuskovima i grmljavinom koje se nadvilo nad Crnom Gorom i zbog koga je morala da pomeri koncert za dva dana, ni u kom smislu nije uspelo da pokvari druženje Dragane Mirković sa obožavaocima pa je tako sinoć muzičkim spektaklom u prepunoj budvanskoj diskoteci “Top Hill” obeležila ovogodišnju sezonu kada je zabava u pitanju. 

Rekordnih više od pet hiljada ljudi, uprkos tome što je bio utorak, ispunilo je najveću diskoteku u ovom delu Evrope i uživalo u koncertu folk pevačice koja se potrudila kao i svaki put da publici priredi nezaboravan događaj.

Tokom više od tri sata ispunjenih hitovima koji su obeležili njenu karijeru, publika je horski pevala i pratila muzičku zvezdu.

Poneta ljubavlju svih koji su došli da je slušaju, Dragana je sišla u publiku, pokazavši da joj ni sada kao ni tokom čitave karijere obezbeđenje nije potrebno, i pevala dok su je hiljade kamera snimale, učinivši ovo još jednim od nebrojeno nezaboravnih koncerata za sve one koji su imali sreću da na vreme dođu do karte.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here