Draganin spektakl u Areni

0


Kao što se i očekivalo, Dragana Mirković (46) napravila je pravi spektakl u petak uveče u beogradskoj Areni. Iako se na estradi uoči koncerta pričalo da prodaja karata za njen nastup ne ide baš najbolje, maliciozni komentari su pali u vodu kada je Arena otvorila svoja vrata, a publika nagrnula u halu. Zbog velikog broja ljudi koncert je kasnio pola sata, ali je zato hala bila krcata, a Dragana je izašla pred više od 20.000 ljudi.
– Dobro veče, Beograde! Večeras sam najsrećnija žena na svetu. Ovde nisam došla da bih proslavila jubilej, već da bih vam rekla – hvala – rekla je Dragana i nastup započela akapelo izvođenjem pesme "Jedini", koja je posvećena njenom suprugu Toniju. Usledili su brojni hitovi iz njene bogate i uspešne karijere koja traje već 30 godina, a Dragana je na sceni neumorno igrala kao da nije bila teško povređena pre četiri meseca u saobraćajnoj nesreći. Adrenalin i podrška publike učinili su svoje, pa je zaboravila i na bolove i povredu kičme, na sve osim na pesmu i ljude u hali koji su zajedno s njom pevali svaku pesmu.
Kao prvi gost nastupio je Hose Felisijano sa kojim Dragana ima duet "Don’t go anjadž"
, a pored njega nastupili su i Hari Varešanović, Saša Lošić i Rada Manojlović. Podršku iz loža pružile su joj i brojne kolege, čime je Dragana na najbolji način pokazala koliko je kolege cene, poštuju i vole. Na njenom koncertu bilo je gotovo pola estrade, pa su u ložama bili Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, Lepa Brena sa mlađim sinom Viktorom, Ana Nikolić, Goga Sekulić, Neda Ukraden, Snežana Babić Sneki, Maja Marijana, Sanja Đorđević, Viki Miljković, a došla je i Jelena Karleuša koja gotovo nikada ne ide na koncerte kolega, osim ako ne nastupa kao specijalni gost.
U centralnoj loži koju je zakupio Draganin suprug Toni sedeli su njeni roditelji i suprug koji nije krio koliko je ponosan na svoju ženu. Posle nekoliko biseva koncert je priveden kraju posle skoro četiri sata, mada, da se publika pitala ona bi pevala bar još toliko.
– Suprug me je prvo poljubio i pružio mi ruku i rekao: "Česitam ljubavi, najbolja si na svetu!" Naravno da sam mu najbolja, ja sam njegova. Sve vreme mi je objašnjavao da je pričao u kolima sa Zdravkom Čolićem, koji me je pohvalio. Ljudi, ja sam počastvovana, on je najbolji čovek na svetu i jedva čekam da ga vidim – rekla je Dragana posle nastupa na velikoj žurci koju je organizovala za prijatelje.
– Skoro 15 godina nisam u Srbiji, nikada se nisam provlačila po medijima, a ipak imam ovakvu publiku. Bilo je još pesama koje su mi tražili da pevam, ali zbog kičme više nisam mogla da izdržim. Već sam pri kraju osetila bolove. Onakva publika ne samo da mi je bila vetar u leđa, već kao da me je tornado zavrteo, sve sam zaboravila – rekla je zadovoljna Dragana Mirković.

 

Toni kupio fabriku
U restoranu Biber, Toni Bijelić napravio je prijem na kojem je predstavio najnoviji model luksuznog automobila marke majbah kupe, koji je proizveden u njegovoj fabrici, a čiji je vlasnik postao u maju ove godine. Iako on nije želeo da priča o cenama, među gostima se šuškalo da cena ovakvog auta dostiže i 700.000 evra.
– Tačno je, kupio sam fabriku, jer ja i privatno volim da vozim ovaj automobil. U ovako nešto sam prvi put ušao i očekujem najbolje. Moja supruga nije sugerisala kada je u pitanju unutrašnji dizajn automobila, jer ona je ipak najbolja na polju muzike, pa je najbolje da tako i ostane – rekao je kratko Toni, koji je zajedno sa suprugom ugostio Bobu
Živojinovića, Harisa i Melinu Džinović, Natašu Bekvalac, Anu Nikolić i mnoge poslovne ljude iz zemlje i inostranstva. Naravno, prisutni su mogli da uživo vide i automobil majbah kupe koji je dizajnom i luksuzom sve goste ostavio bez daha.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here