Printscreen
Dragi Domic

Pevač Dragi Domić, važi za jedan od najboljih muških vokala na našoj estradnoj sceni! Međutim, mladi pevač nije mirovao u mladosti pa je čak uspeo da zaglavi u zatvoru!

Naime, on je za vreme boravka u vojsci sa svojim cimerima na straži konzumirao marihuanu ali vrlo brzo su uhvaćeni te starešine u vojsci nisu gledale na to sa oduševljenjem. Kada je upitan da prokomentariše ovaj događaj kao i svoj odlazak u zatvor,  pevač se vešto branio.

– To za drogu sam i ja čuo. Dok sam bio u vojsci, na granici sa Crnom Gorom, potukao sam sa crnogorskim vojnikom koji nas je izazivao. Tuča je bila žestoka i zbog nje sam dobio mesec dana uslovno, dva dana vojnog zatvora i produženje vojnog roka od sedam dana. Sa drogom nisam imao ništa, ali sa tučama jesam! – pokušao je bez velikog uspeha da se  pravda Domić.

Ubzo je shvatio da će cela javnost saznati za ono što je uradio, pa je ipak rešio sve da prizna i poruči mladima da ni slučajno ne krenu tim putem.

– U vojsci sam sa drugarima pušio travu, što je video komandir, koji me je odmah kaznio. Dobio sam uslovnu kaznu i to više nisam radio. – izjavio je Domić i naglasio da ovakve stvari ne treba raditi, te da je on svoju lekciju naučio na teži način!

Njegovu odluku da se pokaje podržao je i Saša Popović, koji je takođe naglasio da oni takve stvari ne podržavaju!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here