Dragićević: Nisam očekivao da odem ovako

0

 

"Sporazumno smo raskinuli ugovor, a to u najmanju ruku nisam očekivao. Nisam nikada verovao da ću iz Zvezde otići na ovaj način. Nisam to očekivao ni kada sam podneo zahtev za raskid ugovora. I tada, a i sada, ponavljam da sam to uradio da se zaštitim i da nijednog trenutka kao cilj nisam postavio da odem iz kluba, već da konačno primim platu", rekao je Dragićević i dodao:

 

"Pre dan, dva, počelo je da mi liči na to da mene Zvezda više ne želi i da je moguće da ću otići baš ovako, u sred sezone… Nisam se ovome nadao, ali mi ne pada na pamet da bilo koga optužujem".

 

Dragićević je ponovio da ne želi da tuži Crvenu zvezdu.

 

"Nemam nameru da tužim klub u kojem sam počeo i gde sam rastao. Nije mi palo na pamet to da uradim. Razmislio sam i rekao da me novac ne zanima. Ja da ucenjujem Zvezdu? Evo, po ovome može da se vidi da li sam ikada ucenjivao. To ne mogu da radim ni ja, niti bilo koji drugi igrač. Sada će ovo zvučati kao fraza, ali ja zaista volim Crvenu zvezdu, to je najveći deo mog života bila i moja druga kuća. Da li je neko više od mene želeo da se raduje sa Zvezdom i osvoji neku titulu? Nadam se da će tako ostati i da ću se jednog dana vratiti da pomognem na bilo koji način", rekao je Dragićević i dodao da još ne zna gde će da nastavi karijeru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here