Dragutinović: Vraćam se za susret sa Krasićem

0

 

Ivica Dragutinović je preksinoć u revanšu četvrtfinala Kupa Kralja protiv Deportiva povredio rebro i odsustvovaće sa terena naredne tri nedelje.

 

"Krivo mi je što se to desilo sada kada sam u odličnoj formi i dobroj fizičkoj spremi. Propustiću mečeve polufinala Kupa, ali se iskreno nadam da ću biti spreman za utakmice osmine finala Lige šampiona protiv CSKA, i mog saigrača iz reprezentacije Miloša Krasića", rekao je Dragutinović.

 

Interesantno, srpski fudbaler nije ni trebalo da igra protiv Deportiva u Kupu, ali se odlučio da bude u postavi jer nije mogao da nastupa u narednom meču Primere zbog parnih kartona.

 

Medicinska ispitivanja urađena neposredno posle meča pokazala su da je našem reprezentativcu naprsla kost desetog rebra, pa prve prognoze ukazuju na to da ga očekuje bar tri nedelje pauze.

 

Ova vest prilično je oneraspoložila Manola Himeneza, trenera Sevilje, koji je tu povredu nazvao "teškim udarcem za ekipu".

 

"Povreda Dragutinovića je težak udarac za naš tim. Prelom tog rebra će uzrokovati najmanje dvadeset dana njegovog odsustva, u najboljem slučaju. ‘Drago’ je veoma važan za ovu ekipu, jedan je od ključnih fudbalera Sevilje. Izgubiti takvog igrača nije lako, ali šta da se radi, moramo da idemo dalje", rekao je Himenez, čiji je tim uprkos porazu na "Sančez Pishuanu od 0:1, prošao dalje u polufinale Kupa kralja jer je u prvom meču na gostovanju u Korunji trijumfovao sa 3:0.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here