Promo
Sa nedavnog meca Drina - Spr. Beli orlovi (3-7)

Fudbaleri Nobl Park junajted Drine nisu uspeli da se domognu trećeg kola FFA Kupa na teritoriji Viktorije. Srpski tim ugostio je ekipu Sanburi junajteda na Bakster Parku i pretrpeo minimalan poraz – 1:2 (0:1).

Iako je protivnik iz višeg ranga (Treća državna liga Viktorije) bio favorit, Drinjani su pružili žestok otpor i tokom utakmice bili su ranopravan protivnik na terenu. Golove su postigli Šulberg u 56. minutu za Drinu, a Vebster u 16. i Tardio u 61. minutu za Sanburi.

Trener prvog tima Drine Bili Armor je za ovaj meč imao sledeće fudbalere na raspolaganju: Nikola Popetrov, Petar Samardžić, Robert Mortauolo, Makenzi Bižu, Aleksandar Milojević, Aleksandar Đukić (kapiten), David Šulberg, Jaz Omerogulari, Nandor Sebestjen, Nikola Stijačić, Stojan Milojević, Vahedulah Ataei, Džordan Demezieres, Aleksandar Mitrović i Denis Lazinica.

U okviru drugog kola FFA Kupa u Viktoriji, fudbaleri Mladosti iz Vilijamstauna nisu odigrali svoj meč protiv ekipe Moama border iz Ečuke. Domaćin je predao utakmicu, jer nije imao dovoljan broj igrača da izvede na teren. Tako se Vilijamstaun plasirao u narednu rundu najmasovnije australijskog takmičenja i sada čeka žreb za treće kolo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here