M. N.
Detalj sa utakmice

Proteklog ponedeljka, u Melburnu je odigrana prijateljska utakmica ženskih timova Sinđelića i Nobl Park junajted Drine. Duel je poslužio dvema ekipama kao jedna od poslednjih provera pred početak nove fudbalske sezone. Gošće iz Nobl Parka su pobedile ubedljivim rezultatom: Sinđelić – Drina 2:7 (0:2).

Najbolji utisak na meču ostavila je Sanja Vranešević koja je čak četiri puta pogađala mrežu domaćeg tima, a golove za Drinu postigle su i Dalija Bailo (dva) i Željka Milojević.

Tim devojaka Drine je bio bolji tokom čitave utakmice, mada krajnji rezultat nije imao veliki značaj ako se uzme u obzir da je ženski tim Sinđelića počeo s pripremama tek pre dve sedmice, dok je Drina u trenažnom procesu već dva i po meseca i devojke su već spremne za početak nove sezone.

Fudbalrke Sinđelića su u grupi ženskih timova Treće državne lige Viktorije (grupa zapad). U prvom kolu prvenstva igraju na domaćem terenu Oreana Park u Ardieru u nedelju 18, aprila od 13.00 časova.

Fudbalerke Drine su u grupi ženskih timova Četvrte državne lige Viktorije (grupa jug). Prvenstvenu utakmicu prvog kola ženski tim Drine igra u gostima, u nedelju 18. aprila od 12.30 časova, na terenu Baumaris sekondari koledž protiv Baumarisa.

Iste večeri kada su se sastale ženske ekipe Sinđelića i Drine, trebalo je da se sastanu i prvi muški sastavi dva kluba, ali je ova utakmica odložena i za sada nema informacija kada će biti odigrana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here