Drljačina devojka: Moj Bora je car!

0

Nekad joj bio gadan, a sad cveta ljubav: Radomirka Sladić
 

"Boru sam viđala stalno na TV-u, ali mi je bio nekako gadan. Često sam govorila majci: "Daj, skloni mi ga sa ekrana" , počinje Radomirka svoju ljubavnu priču.

 

"Jedno veče sa prijateljicama sam krenula u provod u Sombor, i naprasno odlučila da odem na njegov koncert. Rekla sam im: "Ja ću na Drljaču, a vama šta ostane."

 

 

Novi album folker će objaviti po izlasku iz šoua, a Rada otkriva da je pesmu "Melem" posvetio njoj. "Danas nema srećnije i zadovoljnije žene od mene", kaže Radomirka.

Znala sam da je u teškom stanju, jer mu je ženina smrt tada bila sveža rana, ali sam mu se našla u tom teškom trenutku i dan-danas sam mu velika podrška. Samo bog i Bora znaju koliko je on nju voleo. Kada su Zadušnice, zajedno sa Borom odem na grob", kaže Sladićeva.

 

Ona potvrđuje da Borini sinovi Vladimir i Branislav nisu odobravali njegov ulazak u šou.

"Oni su dva dobra momka koja treba da se ožene i naravno da brinu kako će se njihov otac ponašati tamo. Kako će sutra roditelji njihovih budućih žena da daju svoje dete čoveku čiji se otac nedolično ponašao pred pola Srbije?! Njih dvojica su mu samo rekli da mu to ne treba u životu, i da u šouu treba da se ponaša u skladu sa svojim godinama", kaže Rada, i otkriva kako je ona prihvatila njegovu ideju da se useli u rijaliti-kuću.
 

Bolna prošlost

 

Pokojna Borina supruga Verica Drljača oduzela je sebi život 3. jula 2006. Njeno beživotno telo nađeno je na klupi u parku ispred hotela "Jugoslavija". Kasnije je konstatovano da je popila prekomernu dozu lekova. Bora je tada potvrdio da je Vera iza sebe ostavila oproštajno pismo, u kome je navela da nikoga ne krivi za to što je uradila, da se umorila i da više ne može da izdrži. Iz braka sa njom Bora ima sinove Vladimira (38) i Branislava (35).

 

"Rekla sam mu – srce moje, imaš moju podršku. Kad je potpisao ugovor bilo mi je teško, u dubini duše nešto je pucalo… Pre odlaska isekla sam mu nokte na nogama i rukama i skratila mu dlake u nosu. Spremila sam mu osam majica, to mu je dovoljno za mesec dana, jer se veoma malo znoji. Može da se ne kupa nedelju dana, a da mu se znoj ne oseti. Teško mi je da ga gledam na televiziji, a ne mogu da mu priđem", kaže Radomirka.

 

Iako priznaje da ga je razmazila, Rada veruje da će Bora ostati do kraja šoua.

"Volela bih da nema pobednika i da svi podele nagradu. Konobari restorana, čiji smo stalni gosti, već su osnovali Borin fan klub. Njegov mobilni je kod mene i sve vreme mi stižu poruke podrške. Pišu i njegove bivše devojke, prijateljice i poznanice", kaže ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here