Drulović: Čestitao mi je Skolari

0

 Branislav Ivanović u duelu sa Nejmarom
 

"Čestitao sam igračima, odigrali su fantastičnu utakmicu. Tim je igrom, odnosom i taktičkom disciplinom pokazao da je zaslužio da igra na Svetskom prvenstvu. I selektor Brazila Luis Felipe Skolari mi je čestitao posle utakmice. Odigrali smo fantastičnu utakmicu protiv možda najbolje reprezentacije na svetu. Pokazali smo da imamo pravu ekipu, Srbija odavno nije imala ovakve momke i profesionalce kao
ove", rekao je Drulović.

 

Srbija je izgubila rezultatom 0:1 golom Freda u 59. minutu. To je Brazilu bila poslednja provera pred Svetsko prvenstvo, koje počinje 12. juna.

 

Kapiten Branislav Ivanović ocenio je da je tim igrao dobro, ali i da je problem tima u neuspešnim kvalifikacijama bio to što utakmice u kojima je bio favorit nije odigrao kako treba.

"Igrali smo jako dobro utakmicu, profesionalno, pokazali smo kvalitet. Bilo je dosta dobrih stvari, a mislim da nam više leže velike utakmice i da imamo problem sa malim utakmicama, u kojima treba mi da dominiramo" rekao je Ivanović.

 

Nemanja Matić je takođe poneo pozitivne utiske.

"Bila je ovo dobra provera za nas, a i za njih. Mogu reći da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, taktički smo 90 minuta bili skoro savršeni, do tog gola. Utisci su pozitivni što se tiče naše ekipe. Igrali smo protiv vrhunskih igrača, koje je teško čuvati, ali smo igrali svoju igru, stvorili smo nekoliko prilika. Naravno, nisam
zadovoljan kada izgubimo, ali nije sramota izgubiti protiv ove reprezentacije", rekao je Matić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here