Društvo, ko vozi na Heineken® Dance park festival?

Sponzorisani tekst
0
Promo

Za sve ljubitelje elektronske dance muzike, kompanija HEINEKEN Srbija je, u okviru kampanje „Društvo, ko vozi kući?“, obezbedila besplatan prevoz iz Beograda i Inđije na Heineken® Dance park festival u Novom Sadu. Festival se održava pod otvorenim nebom Novosadskog sajma 14. i 15. juna, a za sve rejvere biće organizovan i besplatan povratak kući nakon celovečernjeg DJ programa.

Da bi bez razmišljanja o prevozu uživali uz dobro pivo i muziku, svi zainteresovani posetioci festivala mogu da obezbede besplatnu vožnju do festivala, kao i povratak kući, putem mejla info@exittrip.org. U mejlu je potrebno navesti svoje podatke, kao i putnika s kojima idete na festival.

Oba dana, polazak za Novi Sad planiran je u 22 časa, ispred Štark Arene u Bulevaru Zorana Đinđića (prekoputa velike lopte) u Beogradu i ispred Kulturnog centra u Inđiji. Polazak sa festivala ka Beogradu i Inđiji planiran je ispred novosadskog Kongresnog centra Master u 6 časova. Prijavljivanje je u toku!

Besplatan prevoz organizovan je u sklopu kampanje “Društvo ko vozi kući”, koju HEINEKEN Srbija sprovodi već sedmu godinu, promovišući odgovornu konzumaciju sa ciljem podizanje svesti građana o ličnoj odgovornosti i ponašanju u saobraćaju.

Na ovogodišnjem, drugom Heineken® Dance park festivalu, đuskanju i dobroj atmosferi doprineće James Zabiela, Nakadia, Jay Lumen, Metodi Hristov, Andrew Meller, Marko Nastić, TKNO b2b Miloš Vujović, RanchaTek, Goya i mnogi drugi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here