J. Gajeskov
Članice uprave penzionera: Marija, Rada i Milanka

Naši penzioneri koji se godinama okupljaju svake srede u Cabramatta Community Centre, od 9 ujutru do 13 sati, provode svoje slobodno vreme na najlepši i najkorisniji način družeći se uz pesmu, igru, dobru “klopu”, kolače, kafu, sokove i prijateljsku atmosferu.

Upravu penzionerske grupe sačinjavaju predsednica Milanka Jovanović, sekretar Marija Petričić i blagajnica Radmila Končar.

Trenutno grupa srpskih penzionera u Kabramati ima više od 80 aktivnih članova.

– Prošli su godišnji odmori u Evropi, pa se grupi vraća sve veći broj bivših i sadašnjih članova, želnjih druženja i lepog provoda, tako da nas je svake srede na skupu sve više – kaže za “Vesti” predsednica Milanka Jovanović i nastavlja: – Želim ovom prilikom da obavestim sve sadašnje i buduće članove Grupe srpskih penzionera iz Kabramate da smo dobili pismo Opštinske uprave u kome nas obaveštavaju da će se od 14. decembra do 27. januara iduće godine vršiti renoviranje sale i u tom periodu neće biti okupljanja naših penzionera. Aktivnosti kreću punom parom već krajem januara, kad će biti i izbor nove uprave.

I na kraju, informacija za sve srpske penzionere sidnejske metropole koji žele da sredom provedu svoje slobodno vreme na najbolji način. Adresa okupljanja glasi: Cabramatta Community Centre, ugao Railway Pde i MacBurney Rd, blizu kabramatske železničke stanice.

Dobrodošli!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here