EPA/Zurab Kurtsikidze

U napadu ukrajinskog drona na granični punkt Trojobortnoje u ruskoj oblasti Brijansk poginuo je jedan državljanin Moldavije, a drugi je zadobio povrede, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova i evropskih integracija Moldavije.

“Prema podacima ambasade Moldavije u Moskvi, jedan državljanin Moldavije je poginuo, a drugi je hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege Centralne okružne bolnice u gradu Sevska u Brijanskoj oblasti”, navodi se u saopštenju ministarstva objavljenom na Telegram kanalu, prenosi TASS.

Prema navodima Ruskog istražnog komiteta, jedan ukrajinski dron kvadrokopter bacio je eksplozivnu napravu na vozilo kod kontrolnog punkta Trojobortnoje.

Prema rečima guvernera Brijanske oblasti Aleksandra Bogomaza četiri osobe su povređene, a jedna je kasnije podlegla povredama.

2 COMMENTS

  1. U mojim susretima sa mnogim muslimanima iz Bosne, mnogi tvrde da svo zlo u Bosni odavno dolazi iz Sarajeva. I u krajevima gde sva tri naroda zive u miru, politicari iz Sarajeva huskaju i prave probleme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here