DS: Naprednjaci su opustošili Novi Sad

0

Novi Sad nekada kandidat za evropsku prestonicu kulture
 

"Nekada najuređeniji grad za samo dve godine doveli su na vrh lestvice po nasilju i zapuštenosti", naveo je DS.

 

Povodom velike saobraćajne gužve u Novom Sadu, koja je izazvana brojnim radovima na infrastrukturi, DS je ocenio da je grad u saobraćajnom kolapsu zbog "mafijaških obračuna" između javnih preduzeća.

 

"Javna preduzeća se međusobno ucenjuju, tako što drže glavne saobraćajnice raskopane i po šest meseci", naveo je DS.

 

Ta stranka je dodala da je od brojnih obećanih investicija, gradonačelnik Miloš Vučević iz SNS-a za dve godine mandata "otvorio nadstrešnicu za bicikle i jedan semafor".

 

DS je naveo da je korov dostigao krovove novosadskih vrtića, u kojima se "u ropskim uslovima" drži 1.900 zaposlenih.

 

"Premijer govori o prosečnim platama od 70.000 dinara, a radnici JKP Lisja sa zakašnjenjem dobijaju minimalac, dok uprava najavljuje spas uništenog preduzeća u ekshumaciji grobova", navodi se u saopštenju.

 

Dodaje se da je direktor Hitne pomoći uništio sistem zdravstvene zaštite Novosađana, a armija stranačkih poslušnika bez kvalifikacija i iskustva zaposlena je u uništenim javnim preduzećima.

 

"Odbornici SNS-a ne dolaze na posao, a primaju plate veće od 100.000 dinara. Postavljeni direktori i funkcioneri javnih preduzeća bar jednom mesečno u službenim automobilima u pijanom stanju izazivaju saobraćajne nesreće ili im podmeću bombe", piše u saopštenju.

 

DS je poručio Aleksandru Vučiću da je Novi Sad pravi primer da nisu zaposleni u javnom sektoru državni neprijatelji, već su to opasne neznalice koje su za samo dve godine upropastile jedan od najuređenijih gradova u regionu.

 

"Miloš Vučević, perjanica kadrova SNS, za samo dve godine vlasti uspeo je da zaposlene dovede do prosjačkog štapa, a Novi Sad do potpunog kolapsa", navodi se u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here