Promo
Dragana Mirković

Bogatstvo pevačice Dragane Mirković procenjeno je na 100 miliona dolara, objavio je sajt Celebrity net worth.

Mnoge planetarno poznate koleginice “nisu joj ni do kolena” pa se tako bogatstvo Due Lipe procenjuje na 16 miliona, Kardi B na 24, Rite Ore na 30, Niki Minaž 80…

Od naših pevača i pevačica, bogatstvo Lepe Brene ceni se na 16 miliona dolara, Zdravka Čolića i Gorana Bregovića na po 20 miliona, dok Svetlana Ceca Ražnatović raspolaže sa čak 80 miliona dolara, navodi ovaj sajt.

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije. U periodu od 1984-2012. objavila je 20 studijskih albuma. Ona i njen suprug poseduju televizijsku stanicu DM SAT gde je pevačica umetnički direktor. Prodala je više od 10 miliona ploča, kaseta i CD-ova.

Ona je u braku sa Tonijem Bijelićem. Par poseduje brojne nekretnine širom sveta, a svakako najglamuroznija je dvorac u Austriji, za koji je jednom prilikom i sama Dragana Mirković rekla da ne zna koliko ima prostorija.

1 COMMENT

  1. Džaba joj toliko bogatstvo kad nema ukusa, nema stila. Sve oko nje je običan kič. Posebno njena garderoba koja je kič i za scensku garderobu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here