Duda na udaru hrvatskih medija

0

Odlična saradnja: Krstić i Ivković na EP u Sloveniji

 

Iskusni stručnjak, kako pišu hrvatski mediji, direktan je krivac za ovakav rezultat i sada će sa svojim agentom, Miškom Ražnatovićem, morati da se opravda vlasnicima kluba iz Istambula.

 

Pravila u Košarkaškom savezu Turske nalažu da tim može imati najviše šest stranaca na meču, a to se po drugi put (prvi put u kupu) obilo o glavu Dariju Šariću. Ivković se odlučio za Drejpera, Dženinga i Perperoglua na spoljnim pozicijama, dok je na centarskoj liniji u sastav uvrstio Krstića, Lazmea i Milka Bjelicu.

 

"Kako saznajemo, Dario Šarić nije povređen, možda nije u naročitoj formi, ali kako drugačije tretirati Ivkovićevu odluku osim lošom, kad je među šest stranaca bio i povređeni Nenad Krstić, koji je Gaciantepu ubacio samo dva poena i pritom nije ostvario nijedan skok?! Trebaju li menadžer Miško Ražnatović i njegov pokrovitelj Duda Ivković opravdati novim turskim gazdama angažman Nenada Krstića, težak, navodno, dva miliona evra, pa je ovaj u ekipi, a van nje Šarić? Naime i ta se priča pojavila odmah nakon utakmice", deo je teksta hrvatskog portala jutarnji.hr.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here