Dujković: Ne razmišljam o ostavci

0

 

"Ne razmišljam o ostavci. Ja nisam ni tražio da budem selektor. Ljudi iz Saveza su me pozvali i zamolili da pomognem. Kao pravi patriota ja sam i pristao. Ako oni nisu zadovoljni mogu to da kažu i ja ću otići. Do sada mi to nije niko rekao", izjavio je Dujković za "Sport".

 

Iskusni stručnjak kaže kako veruje u ovu ekipu i da je samo potrebno malo vremena da dobri rezultati isprate kvalitet koji poseduju njegovi igrači.

 

"U dosadašnjim utakmicama nismo pokazali ni 50 odsto svojih mogućnosti, jer nam je potrebno vreme da se uigramo, a mi se okupljamo samo na dan-dva, što nam nije dovoljno. U tim se u Makedoniji vratio i Slobodan Rajković, koji dugo nije bio s nama, ali se polako privikava na ovu reprezentaciju i njegov povratak nam mnogo znači, rekao je Dujković, a onda je prokomentarisao meč u Skopju.

 

"U Skoplju se nismo dobro snašli na lošem terenu i zbog toga smo izgubili. Imali smo tri prilike koje nismo iskoristili, dok su domaćini iz isto toliko izglednih situacija postigli pobedonosni pogodak. Pored toga, mi smo u Makedoniji imali očajan smeštaj i tako nešto nije zaslužila nijedna reprezentacija, a kamoli Srbija, kaže selektor mlade reprezentacije.

 

I pored neubedljive igre protiv Makedonije, Dujković je ubeđen da "orlići" mogu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

 

"Naša grupa je ujednačena, mnogo ekipa gubi bodove kod kuće i osvaja ih na strani, a nama u ovom trenutku nedostaju tri boda koja smo izgubili u duelu protiv Slovaka u Novom Sadu. Ipak, verujem da imamo kvalitet da se plasiramo na EP. U ovom trenutku niko više od mene i mojih igrača ne želi taj uspeh, ali daleko od toga da osećam neki pritisak. Radim najbolje što umem i to će se isplatiti", zaključio je Dujković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here