EPA/Boris Pejović
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević predviđa da će predsednik Crne Gore države Milo Đukanović kao, kako kaže, njegov idol kralj Nikola pobeći iz zemlje sa opljačkanim blagom.

– Đukanović je svestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cenu kod stranih mentora i obezbedi imunitet od krivičnog gonjenja. Spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu – rekao je Medojević.

Za jučerašnji autorski tekst Đukanovića, Medojević je rekao da je to “oproštojano pismo” koje je napisao svestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje i ksenofobije ima sve manju podršku normalnih i umerenih birača DPS.

– Niko Đukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača – naveo je Medojević i dodao:

– Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Đukanovića. Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i “suverenisti” i sprema svoj odlazak iz zemlje. Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu.

Kao i njegov idol kralj Nikola, kaže Medojević, pobeći će iz zemlje sa opljačkanim blagom.

1 COMMENT

  1. Чека га авион од НАТО-а,да му пребаце опљачкано за њих.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here