EPA/Andrzej Lange
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović

Crnogorski predsednik i lider Demokratske partije socijalista, koji nije učestvovao, ali je podržao sinoćnji protest u Podgorici, objavio je na Tviteru fotografiju sa tog skupa i poručio da će Crne Gore biti.

“Ima nas, i te kako nas ima. I ima Crne Gore. Slobodne, građanske, multietničke, nezavisne. I biće Crne Gore. Evropske. I biće nas. Kad god treba”, napisao je Ðukanović na Tviteru.

Protest u Podgorici je održan pod sloganom “Ima nas”, a organizatori su formalno bili Forum Luča, dok su na protest građane pozivali predstavnici DPS, SDP, SD i LP.

Sa protesta su upućeni zahtevi da se povuče Zakon o predsedniku, usvojen u Skupštini prošle nedelje, da se postigne dogovor o izboru sudija Ustavnog suda i raspišu vanredni parlamentarni izbori.

Ðukanović je prethodno odbio da potpiše usvojeni Zakon o predsedniku i vratio ga Skupštini na ponovno odlučivanje.

4 COMMENTS

  1. To je sto ste skupili iz cijele C.G a Proteste protiv Vas ste cekali na Ribarevinama i Cetinju, Niksicu da dodju.Nemate sanse i ako na Vas nijesu slali batinase.Nas je sve više i više.

  2. Pa vi ste gospodine kokain bili na vlasti pa videli smo kako ste stvorili multietnicku crnu goru kada ste izbacili cirilicu , srbima zabranili da postoje kao nacija , pa st srbsku pravoslavnu crkvu otimali joj imanje . Vasa demokratija se popela na glavu srbskom narodu.

    • Naravno ima vas.ima vas i previse u crnoj gori.toje tvoja zasluga jer si stvarao kriminalno drustvo 30 g.zadatak crne gore je davas kriminalce posalje kod vesne medenice i drustva.ti si kokan kolo bez kokana nemoze.na odmor u spuz trba te poslati 40 g.biceti æjepo pa tamo imas dosta tvoji drugova. Doce ih jos fala bogu.pravda i istina pobjedjuju.

  3. Јадан је народ који стоји иза оваквог лопова

    П.С
    Драга редакцијо зашто сте искључили опцију коментара за текст Радован Караџић у самици
    Стварно није коректно
    Радована злостављају у затвору , и сматрам да држава Србија мора да га пребаци у Србију да служи остатак казне
    Пробудите се Срби
    🇷🇸☦️☦️☦️🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here