youtube.com/PRVA

Predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe i poslanik na listi “Aleksandar Vučić – za našu decu” Vladimir Ðukanović pozvao je danas parlamentarce da podrže Predlog zakona o ministarstvima i dodao da se iskreno nada da ministri neće biti oni o kojima se u medijima govorilo da će biti.

Ðukanović je istakao da mu smeta to što mediji ne pišu o tome s kakvim će se poteškoćama u narednom periodu suočiti Vlada Srbije, već samo ko će na kom mestu biti, a veruje da iza tih natpisa stoje i pojedini funkcioneri.

– Znam koliko je teško formirati vladu, jer svako misli da je bogom dan, a još strašnije mi je kada vidim koliko jedni drugima podmeću u medijima, pa kažu ja ću biti ministar, da ne govorim o ambasadama koje malo-malo pritiskaju da stave svog čoveka – rekao je Ðukanović.

On se pita koga je briga ko će na kom mestu biti, navodeći da je važno ko je sposoban da nešto uradi i ko je stručan. “Mi samo pričamo o tome ko će da uzme neki resor. To je ono što smo nasledili posle 2000. godine i danas se to preslikava”, rekao je Ðukanović.

– Iskreno se nadam, kada budemo u nedelju saznali (ko je ministar), da to neće biti oni koji malo-malo stave svoj lik u novine i da će to biti sasvim drugačije, a sam zakon nam daje mogućnost da imamo kvalitetne ljude – rekao je Ðukanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here