R.E.
Slavlje veterana Orlova

Proteklog vikenda Orlovi iz Sidneja zabeležili su dve pobede protiv hrvatskog kluba Sidnej Junajted Juniors. Najpre su veterani slavili sa 4:2, da bi dan kasnije prvi tim savladao istog rivala sa 3:0.

Tim Orlova preko 35 godina starosti jedva je okupio startnu jedanaestoricu za meč. Usled suspenzija i povreda samo 11 igrača je izašlo na megdan u meču koji je imao veliku ulogu za plasman našeg tima među najbolja četiri u ligi.

Kada se zna da su Orlovi prethodno imali dva vezana poraza, uspeh u duelu sa kompletnom ekipom Juniorsa izgledao je kao nemoguća misija. Ali, da boj bije srce u junaka, pokazali su veterani Orlova i herojskom igrom do poslednjeg atoma snage došli do pobede.

Izgarali su na terenu Ardalić, Veselinović, Macura, Pupovac, Pozder i ostali, sprečavajući napade Juniorsa ka golu Milića, koji je među stativama zamenio povređenog Vekića. Dva gola za naš tim postigao je raspoloženi Stevo Jokić, a po jedan Miodrag Ardalić i Aleksandar Veselinović. Valja istaći da je i pored nekoliko varnica na terenu utakmica prošla u fer i korektnoj borbi.

S druge strane, prvi tim je bez veće muke savladao Juniorse sa 3:0, golovima Milorada Čubrila (2) i Milenka Divljanovića. Svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu, a drugih 45 minuta poslužili su samo za očuvanje rezultata i izbegavanje eventulanih suspenzija pred veliki broj predstojećih mečeva.

Orlovi su trenutno na drugoj poziciji, ali to je samo zahvaljujući Kondorima koji su ostvarili dve pobede u četiri dana i sa utakmicom više izbili na čelo Premijer lige.

Orlovi u nedelju igraju sa ferfildskim sa Bulsima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here