Ðurić: Gradimo novi stadion u Kosovskoj Mitrovici

Vestionline, Tanjug
Tanjug

„Srbi na Kosovu i Metohiji će uvek navijati za Srbiju, podržavati srpske klubove i igrati za reprezentaciju Srbije bez obzira na pritiske i sve ono što rade političari iz Prištine“, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić i najavio izgradnju novog stadiona u Kosovskoj Mitrovici.

– Mi smo ponosni na naše dobitnike zlatnih medalja, na naše reprezentativce sa KiM koji i ovih godina, kada je teško, ostavljaju značajan pečat u srpskom sportu – rekao je Ðurić na konferenciji za novinare.

Ðurić je rekao da Kancelarija za KiM podržava razvoj sporta na KiM i najavio je početak izgradnje novog stadiona u Kosovskoj Mitrovici kapaciteta 6.000 gledalaca.

Istakao je da je do nedavne obnove stadiona u Prištini, fudbalski stadion u Zubinom potoku bio jedini na teritoriji KiM koji je ispunjavao standarde UEFA.

– Jasno je da su i danas Srbi na KiM stožer i fudbala i drugih sportova i tako će i ostati – rekao je Ðurić.

Na pitanje o organizovanom dolasku 90 mališana sa KiM na večerašnju utakmicu Partizan – AZ Alkmar koja se igra u Beogradu, Ðurić je izrazio zadovoljstvo što je domaćin mališana sa KiM koji će prisustvovati utakmici Partizana i dodao da će za decu sutra biti organizovan obilazak prestonice.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime