MN Press

Zamenik kapitena je trebalo da se obrati javnosti na konferenciji za medije, ali će umesto njega uz selektora govoriti Sergej Milinković Savić.

Reprezentacija Srbije moraće poslednji meč da odigra bez kapitena i zamenika! Posle Aleksandra Kolarova, za koga se ispostavilo da je nakon odluke Intera odlučio da ne igra meč protiv Škotske, meč protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija neće igrati ni njegov zamenik, Dušan Tadić.

Kako Telegraf saznaje, Tadić je napustio tabor Orlova i vratio se u Ajaks, a razlog je povreda tetive.

Srbija će bez njega igrati poslednji meč Lige nacija, u sredu od 20.45 protiv Rusije, gde će konačno da se zna da li će naša reprezentacija ostati u B ligi, ili će kao poslednja u grupi ispasti u C ligu.

Tadić je kao zamenik kapitena trebalo da održi i konferenciju za medije, uz selektora Ljubišu Tumbakovića, ali je FSS obavestio medije da će umesto njega na konferenciji biti Sergej Milinković Savić.

Biće zanimljivo videti i ko će poneti kapitensku traku na ovom meču pošto na njemu neće biti ni Kolarova, ni njegovog zamenika Dušana Tadića.

1 COMMENT

  1. Evo dobre prilike za Luku Jovica i Nemanju Radonj, sa dobrom igrom u reprezantaciji ujedno dokazu zlim jezicima da to ni je pogresna investicija dva velika kluba gde su angazovan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here