pink.rs
Paklena Zadrugovizija - Subota, 22h na TV Pink

Ovog ponedeljka počela je specijalna nedelja u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima ”Zadruga”! Veliki šef je zadao najhrabrijima novi izazov, a snage će odmeriti u subotu u 22 časa, za kada je zakazana ”PAKLENA ZADRUGOVIZIJA”, a gledaoci će imati priliku da uživaju u šou programu za pamćenje uz kanal televizije Pink.

Kao što je već najavljeno, od 30 dobrovoljaca koji su se prijavili za ovaj izazov, samo najhrabriji i najspremniji, kako fizički, tako i psihički, će moći da se takmiče! U Zadrugu je juče došao i doktor, koji je zadrugarima izvadio krv, te će na osnovu rezultata biti provereno ko je najspremniji za ”PAKLENU ZADRUGOVIZIJU”!

Pripreme za ovu ”PAKLENU ZADRUGOVIZIJU” vrše se u strogoj tajnosti, a kako je tema izazova “strava i užas”, jasno vam je da zadrugarima neće biti nimalo lako i da ih očekuju prepreke koje do sada nisu viđene na malim ekranima!

Zato u subotu, 7. decembra od 22 časa budite uz kanal televizije Pink, jer vas očekuje spektakl neviđenih razmera koji će pomeriti sve granice!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here