Platili ceh očajnim rezultatima.

Protekli vikend bio je koban za nekoliko trenera širom Evrope, a svakako da je kao bomba odjeknula smena Nika Kovača sa klupe Bajerna. Smena je bilo i u La Ligi i Seriji A.

Breša je otpustila Eugenija Korinija sa mesta trenera posle poraza od Verone (2:1) u Seriji A, potvrđeno je na sajtu kluba. Korini je smenjen zbog lošeg starta sezone i samo dve pobede iz 10 utakmica, bez obzira što je prošle neočekivano uveo Brešu u najviši rang italijanskog fudbala. Breša se nalazi u zoni za ispadanje, tačno ispod crte sa sedam bodova i jednim manje od za sad sigurne Đenove. Dijego Lopez, Davide Nikola, Đuzepe Jakini i Đezare Prandeli pominju se kao kandidati za užarenu klupu.

Selta je takoše ostala bez trenera, pošto je otpušten Fran Eskriba, dan posle poraza na domaćem terenu od Hetafea. Selta je ove sezone u La Ligi dala samo šest golova na 12 utakmica. Klub je zahvalio Eskribi zbog toga što je prošle sezone izborio opstanak ekipi iz Viga. Kao kandidati za novog trenera pominju se Havi Garsija, Kike Setijen i Abelardo Fernandes.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here