Dveri: Zabraniti Paradu na period od 100 godina

0

Predstavnici Dveri tvrde da je Parada ponosa prvi korak u širenju ideologije homoseksualizma
 

"Gej parada predstavlja ‘nogu u vratima’ – prvi korak posle koga sledi otvoreno širenje ideologije homoseksualizma i čiji će kraj biti legalizacija homoseksualnih brakova i usvajanje dece iz takvih brakova", izjavio je na konferenciji za novinare član Starešinstva Dveri Danilo Tvrdišić.

U saopštenju Dveri izdatom nakon konferencije, Tvrdišić je rekao da najava održavanja Parade ponosa nedvosmisleno govori o karakteru reformi koje u Srbiji sprovodi premijer Aleksandar Vučić.

"Dveri će se kao i prethodnih godina – kada smo izdejstvovali zabranu ovih manifestacija – i ove godine aktivno založiti da se gej parada ne održi. To je naša obaveza pred 130.000 naših birača, ali i pred tihom većinom građana Srbije koji su odlučno protiv održavanja ove manifestacije", rekao je Tvrdišić.

 

Gej parada 19. maja u Beogradu

On je naveo da se u ekspozeu Vučića ne pominje borba protiv bele kuge, što je veliki problem Srbije, ali da je prva mera novih vlasti bila da se smanji naknada za trudnice u Beogradu.

"Dveri pozivaju da se u Srbiji primeni ruski model koji je uveo Vladimir Putin. Po tom modelu bi i u Srbiji, kao i što je to urađeno u Rusiji, gej parade bile zabranjene na period od 100 godina i po kom bi se uveo zakon o zabrani homoseksualne propagande maloletnicima", rekao je Tvrdišić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here