Džajić: Nismo mi Mali mokri lug!

0

 Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić
 

Ipak, konferencija za medije posle sastanka Odbora za hitna pitanja nije mogla da prođe bez komentara o „slučaju Mijailović“.
„Nije ni u redu da predsednik kluba odgovaram bilo kom igraču, kako god da se zove, iako je dao ogroman doprinos tituli… Zamislite da klub reaguje na reakciju svakog pojedinca. Sutra može da izađe drugi igrač i pita mene, Čovića, Radujka, Zečevića… Nemojte! Nismo mi Mali Mokri Lug. Na šta vam ličimo? Mislite da ćemo da plačemo ako ne budemo sutra ovde. Ja prvi neću. Čak bi mi 5.000 puta bilo lakše da ne radim ovde, samo nemoj da mi neko priča o ljubavi prema Zvezdi jer sam u klubu 50 godina“, rekao je vidno uzrujani Džajić.

Glas je podigao i kapiten Nenad Milijaš, koji je potvrdio da je izjava Mijailovića i "stav svlačionice", a sa tim se saglasio i Dragan Mrđa. Ako se nastave izlivi nezadovoljstva, plašite li se da biste mogli da ostanete bez tima, pod uslovom da ne ispunite zahteve igrača?
„Nećemo da razgovaramo na taj način, zna se gde se o takvim stvarima priča“.

Neki igrači su, navodno, rekli da im niko iz uprave nije čestitao titulu i da se nije slavilo dovoljno?
„Zar vi mislite da bi trebalo vola da pečemo na stadionu i da zovemo trubače? Ako je to greška…“

Povodom Mijailovićevog izlaganja novinari su mišljenje potražili i od Nebojše Čovića.
„Nije trenutak da komentarišemo na taj način jedni druge. Zastupnik sam teze da su vrline javne, a mane tajne. To sam naučio od Partizana. Biće vremena da razgovaramo. Napravili smo veliki uspeh, a znam da nismo prostor u kome se uspesi priznaju. Naprotiv. Svesni smo obaveza i problema vezanih za licencu“, rekao je Čović.

Ali, igrači su nezadovoljni?
„Nisam imao prilike da razgovaram sa njima mesecima, ne znam da li su zadovoljni ili ne, ali bio sam na proslavi titule i video sam da su zadovoljni. A poštujem stav da su svesni problema sa kojima se Zvezda suočava i pokušaćemo zajedno da ih rešimo. Poštujem Mijailovića, međutim, ima jedno pravilo: „nikad nećeš rešiti manji problem time što ćeš da napraviš još veći“, zaključio je Čović.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here