Džajić se vraća u Zvezdu!

0

Beta
Ne može bez Marakane: Dragan Džajić
 

Na taj način će treća Zvezdina zvezda i srpski fudbaler veka ipak ostati uz klub iako je u junu podneo ostavku na predsedničku funkciju. Prvi operativac kluba Zvezdan Terzić je praktično od dolaska na „Marakanu“ želeo na sve načine da zadrži Džajića, smatrajući da on savetima i ugledom može mnogo da pomogne klubu. Potom je Džaja nekoliko puta dolazio u klupske prostorije i postalo je jasno da Terzić želi da on ostane uz klub.

"Crvenu zvezdu ne mogu da zamislim bez Džajića. On je najveće ime u istoriji srpskog sporta, ne samo Crvene zvezde. On i Zvezda uvek asociraju jedno na drugo. Zna sa igračima da ih posavetuje i da prepozna talenat, to su njegovi poznati kvaliteti", rekao je tada v. d. generalnog sekretara crveno-belih.

Isto žele i najvatreniji navijači kluba, koji su tu želju nekoliko puta izneli predstavnicima kluba u neformalnim razgovorima. Dileme nema – “delije” u srpskom fudbalu najviše veruju upravo Džajiću, a s obzirom na velike finansijske probleme kluba, izgubili su poverenje u mnoge funkcionere koje smatraju odgovornim za propadanje kluba. Pored svih sportskih uspeha, činjenica je da je Džajić posle prvog predsedničkog mandata otišao iz kluba a da ga nije ostavio u dugovima – razlog više da uživa poverenje navijača.

Pre šest meseci Džajić je napustio klub i svestan je težine situacije u kojoj se Zvezda nalazi. Ostavkom na predsedničko mesto praktično je jedini preuzeo odgovornost za kaznu UEFA i izbacivanje iz Evrope, ali u klubu znaju koliko može da pomogne svojim znanjem i iskustvom. To potvrđuje i podatak da je njegova kancelarija na stadionu još uvek prazna i da služi samo za zvanične sastanke predstavnika kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here