EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Džastin Biber

Pevač Džastin Biber priključio se nizu međunarodnih zvezda koje su nastupile na zabavi priređenoj za sina najbogatijeg čoveka Indije i njegovu buduću suprugu, koji uskoro treba da se venčaju.

Biber je proteklog vikenda doputovao iz Kanade u Mumbaj da bi nastupio za buduće mladence, Ananta Ambanija i Radiku Merčant, i njihove goste, prenosi danas BBC.

Na prvoj zabavi koju je bogati par priredio uoči svog venčanja nastupila je Riana, dok su na drugoj, tokom krstarenja Mediteranom, pevali Kejti Peri, Bekstrit bojz i italijanski tenor Andrea Bočeli.

Još nije poznato koja zvezda će nastupiti na samom venčanju predstojećeg vikenda, a društvenim mrežama se širi informacija da bi to mogla biti Adel.

Najbogatiji čovek Indije Mukeš Ambani je za venčanje svog najmlađeg sina do sada potrošio više nego za svadbu svoje kćerke, na kojoj je nastupila Bijonse.

Bogatstvo Mukeša Ambanija, koji se nalazi na čelu “Rilajens Indastri”, procenjuje se na 115 milijardi dolara, pokazuju podaci sa Forbsove liste najbogatijih ljudi sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here