Youtube/TNT
Dženifer Aniston

Deceniju prijateljstva Kejti Peri i Dženifer Aniston krunisaće na najlepši način – pevačica je zvala glumicu da bude kuma njenoj ćerkici, koju čeka sa Orlandom Blumom.

S druge strane, budući tata poručuje da mu je srce slomljeno jer je izgubio ljubimca, psa Majtija.

Mnogi su uvereni da je ovo najbolja odluka koju je pevačica mogla da donese i da će Dženifer biti odlična kuma njihovoj devojčici, jer je poznata po tome koliko voli decu, a i ona nju.

Glumica se oduševila i bila je van sebe od emocija kada joj je Keti saopštila odluku koju je donela u dogovoru sa Blumom, pa su joj čak pošle i suze radosnice od sreće.

Dženifer Aniston je, inače, kuma i Koko Arket, ćerki njene najbolje prijateljice Kortni Koks.

Još se ne zna tačan datum porođaja Kejti Peri, ali kako se nalazi u trećem tromesečju trudnoće, Kejti bi kroz najviše nekoliko nedelja trebalo da se porodi.

U jeku ove priče, Orlando Blum očajan je jer je izgubio svog psa Majtija, te je odmah putem Instagrama pozvao sve da mu pomognu da ga pronađe. Kako je naveo, Majti je poslednji put viđen u Montekitu u Kaliforniji.

– Čipovan je i na ogrlici ima broj na koji možete pozvati. Ako ga odvedete do lokalnog veterinara, skloništa ili policijske stanice moći ću da ga pronađem, a nalazaču sledi nagrada. Molim vas da mi šaljete samo prave informacije, jer je moje srce već slomljeno, pa vas molim da mi ne sipate so na ranu – iskren je bio glumac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here