Foto: EPA/PIOTR NOWAK
Stiven Džerard

Stiven Džerard vratiće se na Enfild ovog vikenda. Ali sa željom da njegova Aston Vila savlada Liverpul u meču 16. kola Premijer lige.

Legendarni Stivi Dži vratiće se na mesto uspeha, ali ovoga puta kao menadžer kluba iz Birmingema. Njegov dolazak na Enfild privukao je veliku pažnju medija i navijača.

– Zaista poštujem i razumem svu buku koja postojii zbog ove utakmice, iz očiglednih razloga. Vraćam se na stadion gde sam proveo mnogo godina i radujem se zbog toga. U dobrim sam odnosima sa ljudima iz kluba. Ja sam lokalac, podržavao sam taj tim dok sam odrastao i uvek ću – rekao je Džerard i dodao:

– Ali u isto vreme, srećan sam što ću imati priliku da se takmičim sa dobrim timom, koji ima odličnog menadžera. I to sa šansom da pobedim. Svi na tom stadionu me znaju vrlo dobro i znaju zbog čega dolazim.

Istakao je Džerard da ne želi da dozvoli da ta ‘buka’ utiče na način na koji priprema utakmicu.

– Drugi ljudi su uzbuđeni, ali ja moram da pripremim svoj tim na najbolji mogući način, kako bismo ostvarili dobar rezultat za Aston Vilu. Za sve druge to je veliki događaj, a ja razmišljam o tri boda, važnoj utakmici i koncentraciji. Na ovom nivou, ako ste pasivni na bilo kom delu terena, bićete kažnjeni brzo. Mi smo dobar tim, imamo vrhunske igrače, možemo da budemo pretnja Liverpulu, želimo maksimalno da im otežamo posao.

Meč između Liverpula i Aston Vile na programu je u subotu od 16 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here