EPA
Džoni Dep

Holivudski glumac Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, saopštila je danas marketinška agencija Nju medija tim.

Kako je najavljeno, Dep će Zlatnu medalju primiti na Sretenje 15. februara povodom Dana državnosti.

Dep je prethodno bio jesenas u Beogradu kada je promovisao animirani serijal “Puffins Impošible” proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino end Lady Bacardi Entertainment (ILBE).

Produkciju serijala potpisuje Arhangel Digital Studios (ADS) glumca Miloša Bikovića.

– Aktivno učešće u promociji serijala “Puffins Impošible”, u kojem Dep pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku, kao i njegove pohvale o izuzetnoj kreativnosti mladih ljudi u Srbiji i njihovom profesionalizmu, pomogli su u pozicioniranju lokalne umetničke scene na svetskoj mapi filmske industrije – navodi se u saopštenju.

Kako je najavljeno, “Puffins Impošible” će uskoro biti dostupan na najvećim svetskim striming platformama Apple TV, Amazon Prime Video, Chilli TV, TaTaTu i drugima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here