Džonson: Ako Žigić pristane na drastično umanjenje plate, postaće legenda kluba!

0

 Nikola Žigić
 

Bivši štoper Birmingema i jedan od miljenik navijača na Sent Endrjuzu Majkl Džonson smatra da bi Žigić mogao da postane kultni lik u klubu i bolji igrač, ako bi odlučio da pristane na drastično smanjenje plate.
"Znam da klub vodi intenzivne razgovore sa Nikolom kako bi ga ubedili da pristane na umanjenje plate. Iskreno, bilo bi dobro kada bi on ostao. Već je popularan među navijačima, a ako bude pristao da igra i naredne sezone za mnogo manju sumu novca, siguran sam da će ga navijači voleti i poštovati još više. Siguran sam da bi on mogao da zaradi i više na nekom drugom mestu, ali svi u klubu su navikli na njega i smatram da bi svi voleli da ostane", rekao je Džonson za Birmingem mejl.

On ističe da je ogromna plata, koju Žigić ima poslednjih godina, dosta uticala na stanje u klubu koji se bori sa krizom.
"Teško je funkcionisati normalno, posebno kada ljudi konstantno komentarišu o tome koliko Nikola zapravo košta klub. To naravno nije njegova krivica jer na svakom radnom mestu, ako ti neko ponudi veliki novac, sigurno nećeš odbiti. Smatram da bi mu umanjenje plate koristilo da postane još bolji igrač, postao bi legenda među navijačima, ali i mnogo bolji igrač", zaključio je Džonson.

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here