EL: Partizan – Makabi prvi meč u HD tehnici

0

 

"Evroliga je na svom sajtu objavila kako sa ponosom najavljuje da preko svog sajta ‘Euroleague.TV’ počinje emitovanje utakmica u tehnici visoke definicije – HD i da će prvi meč koji se prenosi u tom standardu biti treća utakmica četvrtfinalne serije Partizan – Makabi!

 

Svi zainteresovani će moći da gledaju po jednu utakmicu plej-ofa po danu igranja u visokoj definiciji. Generalna strategija Evrolige je da se najbolja košarka u najboljem mogućem kvalitetu predstavi gledaocima preko Euroleague.TV, a sledeći logičan korak ove sezone je bilo uvođenje HD tehnike u prenose.

 

Evroliga je ove sezone poboljšala kvalitet živih prenosa utakmica preko Interneta. Svi postojeći korisnici Euroleague.TV koji su već kupili pretplatni paket, moći će da uživaju u HD kvalitetu prenosa bez dodatnog plaćanja. Svi zainteresovani navijači Partizana direktan prenos treće utakmice četvrtfinalne serije sa Makabijem mogu da prate preko posebne stranice KK Partizan na sajtu najelitnijeg evropskog takmičenja", navodi se u saopštenju Partizana.

 

Četvrtfinalna serija igra se na tri pobede, a trenutni rezultat je 1:1. Četvrti meč biće odigran za dva dana u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here