Printscreen
Elektra Elit

Ne voli da objavljuje u javnost kada nekome pomaže, smatra da bi i drugi trebali tako

Transrodna pevačica Elektra Elite za šest meseci, koliko je na javnoj sceni, upamćena je po svojoj surovoj isrenosti, prezentovanju tema o kojima mnogi ćute i pesmama koje su bile visoko pozicionirane na top listama.

Iako bez problema priča o svom biznisu u inostranstvu, odnosno prostituciji, o nekim stvarima i te kako ćuti. Kako saznajemo, Elektra je veliki humanitarac, te je u proteklih 13 godina finansijski pomogla brojnim ljudima i ustanovama kojima je bila neophodna pomoć. To je učinila i nedavno, kada je u razgovoru sa jednom prijateljicom saznala za materijalnu katastrofu jedne porodice koja živi u naselju nedaleko od Ciriha. Pevačica je bez najave otišla u posetu i provela dva sata pričajući sa članovima porodice. Pored paketića za decu, ona im je predala kovertu sa 15.000 evra kako bi porodici omogućila neophodne stvari.

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koji eksponiraju svoju humanu stranu, Elektra izbegava da govori na ovu temu. Čak ni na njenim društvenim mrežama ne postoji nijedna fotografija nekog humanog dela jer smatra da pravi humanitarci moraju ostati u tajnosti.

S druge strane, pevačici su prijatelji sugerisali da se takve stvari moraju puštati u javnost kako bi pokrenuli druge ljude da pomognu nekome.

Da ih nije poslušala, uverili smo se i sami kada smo je pozvali za komentar.

– Otvorena sam po pitanju svake teme, pa čak i ove. Humanost mora biti na prvom mestu, ali moje pravilo je da se to ne treba eksponirati. Niti mi treba reklama na taj način, niti publicitet. Kao što ne volite da vam neko zavoruje u toalet dok se tuširate, ili otvara frižider, tako ni ja ne želim da se zna kako i na koji način raspolažem svojim novcem – rekla je transrodna pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime