Elena Karić polunaga izvodi rituale: Grudi prekrila rukom, a oko struka… (FOTO)

0
Instagram/ elenakaraman.essenceofliving

Dizajnerka enterijera Elena Karaman neretko izvodi razne rituale i obrede, te pratioce na Instagramu svojim objavama ostavlja bez teksta.

Ona je sada sve šokirala kada je podelila fotografiju na kojoj pozirala polunaga dok sedi na podu – grudi je prekrila rukom, dok je oko struka imala svezanu samo maramu. Uz to je u ruci držala i sveću.

– Portal nadolazeće tame u ciklusu prirode sa sve kraćim danima, a dugim noćima. Po aksiomu “kako unutra tako spolja-kako spolja tako unutra”, osećam je duboko u sebi takođe. I dozvoljavam joj da bude. Držim joj polje u prisutnosti… za sebe, za druge.Lekovito doba na točku godine. Kada sinhronizovani sa prirodom u portalu koji su nam drevni ostavili da gori kao baklja u našim unutrašnjim tunelima tame objašnjavajući i indikujući puteve isceljenja. Taj put je uvek spiralno na dole, u sebe. Duboko u podsvesno-u srce kosmosa (kako unutra tako i spolja). Ovo je vreme da udahnemo duboko i sa hrabrošću predačkom se spustimo u sve ćoškove svoje podsvesti, dunemo prašinu sa škrinja u kojima su pohranjeni albumi povreda nekada naši lični, nekada transgeneracijski, a nekada karmički. Kada jedan po jedan, obasjamo svetlom prisutnosti, aveti mraka nestaju a senke postanu deo naše lične legende – napisala je ona između ostalog.

Slike možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here