Elizabet Tejlor ne sme na operaciju

0

 

Samo ove godine, 78-godišnja diva je tri puta završila u bolnici, izveštavaju britanski mediji. Dvostruka dobitnica Oskara je navodno rekla porodici i prijateljima da se oseća "preumornom i preslabom" da ode na novu operaciju.

Elizabet Tejlor je danas gotovo prikovana za invalidska kolica.

Tokom svog života pretrpela je na desetine hirurških zahvata. Ima zamenjena oba kuka, pet puta je operisala leđa, a svu svoju decu rodila je carskim putem.

Doživela je srčani i moždani napad, a bolnički je tretirana i zbog tumora na mozgu, dijabetesa, osteoporoze, zapaljenja pluća i raka kože. U jednom momentu je čak proglašena mrtvom, ali su doktori uspeli da je ožive.

Slavna glumica, koja se osam puta udavala, imala je prošle godine operaciju na srcu. Poslednji problem sa kojim se suočava je skolioza, tj. iskrivljenje kičme zbog koje podnosi jake bolove.

Doktori su joj preporučili operaciju, ali izvor blizak Elizabet Tejlor kazao je za Sandej Ekspres da glumica "ne želi više nijednu operaciju".

"Ponekad ujutro trpi takav bol u vratu da je jedva u stanju da podigne glavu". Većinu vremena provodi sedeći u kolicima glavom naslonjenom o rame. To je jedina pozicija u kojoj se oseća donekle udobno", naveo je ovaj izvor.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here