ATAImages
Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović rešila je da progovori o odnosu sa bivšim suprugom, turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom, a ne krije da je dugo ćutala o detaljima koji će zasigurno pokrenuti različite komentare.

– Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – istakla je Emina, koja se od Sandala razvela u junu 2018. godine.

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – dodala je Jahovićeva.

– Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.

1 COMMENT

  1. ova iskace iz svakog budzaka sa bombasticnim naslovima a istina je zapravo drugacija…
    pokusava da blati coveka koga je presvukla do gole koze pri tom koristeci svaku priliku za semu kao uostalom i sa milijarderom Sadretinom nakon cega je i morala da se razvede…
    uostalom ta poslovna zena ima svoj brend kozmetike ,prodaje pesme,nastupa,frizira,krizira i operise nam mozgove bez milosti…
    umukni vise ko boga te molim….matora si stigle mladje k….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here