Fudbaleri Bolonje su, nastupajući za svog bolesnog trenera Sinišu Mihajlovića koji je na trećoj etapi lečenja od leukemije, dobili sa 2:1 ekipu Sampdorije za koju je svojevremeno Miha igrao i kojoj je potom bio strateg.

 

Nakon što su gostujući navijači na sjajan način pružili podršku srpskom strategu, u njegovom odsustvu Bolonja je povela posle savršeno odigrane 3 na 3 kontre koju je, uz asistenciju Sorijana, završio Palasio u 48. minutu.

Radost nije potrajala dugo, jer je sjajnim udarcem sa distance Gabijadini poravnao rezultat u 64. minutu, ali je 14 minuta kasnije Bolonja došla do trijumfa i to onako kako je to sam Mihajlović voleo da radi – golom defanzivca.

Istina, Bani nije dao pogodak iz slobodnjaka kao što je to voleo da čini njegov strateg koji je trenutno na lečenju, već je utrčao ka daljoj stativi prilikom udarca iz ugla s leve strane. Njemu je Mbaje glavom spustio loptu, a strelac se našao u pravo vreme na prvom mestu i doneo ceo plen domaćinu.

Posle ovog trijumfa Bolonja se, makar privremeno, popela na deseto mesto tabele Serije A, a Sampdorija je ostala zakucana na začelju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here