Era (66) opet s mlađom ženom (30)

0

Era se zaljubio: Zaslužio sam da se skrasim uz dobru i veselu osobu

Kako je to slučaj sa većinom njegovih izabranica, pevač je i ovog ovoga puta bio vrlo srećan jer, kako sam kaže, u vezu ne ulazi bez emocija.

 

Naočigled svih prisutnih, Era je grlio Milenu i razmenjivao nežnosti sa njom, što je odavalo utisak da su emocije obostrane. Kako je uvek bio otvoren za razgovor, Ojdanić je otkrio detalje upoznavanja sa novom devojkom i podelio ih sa nama.

 

– Milenino i moje poznanstvo datira od početka ove godine, kada sam je upoznao u svom restoranu. S obzirom na to da voli živu svirku sa prijateljima, često je dolazila kod mene na muziku. U početku smo se samo kulturno pozdravljali i ponekad razmenili koju rečenicu, sve donedavno, kada su, na obostrano zadovoljstvo, počeli da se dešavaju, i njoj i meni, neki čudni leptirići. Kako smo oboje slobodni, odmah smo započeli vezu, ali za razliku od prethodnih devojaka, Milena je sasvim drugačija. Poput mene je vesela i stalno se smeje i šali. Pozitivno gleda na život, što mi izuzetno prija. Za sada smo kao tinejdžeri, samo se ljubimo, ne krijemo da se volimo i da uživamo u našoj vezi. Nakon svih ovih godina, zaslužio sam da se skrasim uz dobru i veselu osobu poput nje, koja će me u svemu podržavati i pratiti kao pravi prijatelj i partner – ispričao je Era za Alo.

 

"Ljubav sa Dijanom me koštala 9.000 $"

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here