EPA
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doći će 29. avgusta u posetu Srbiji gde će sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Sarajevo.

Prema nezvaničnim informacijama, tokom Erdoganove posete trebalo bi da bude otvoren i početak radova na rekonstrukciji puta kroz Srbiju Novi Pazar-Tutin.

Komercijalni ugovor za izradu planova detaljne regulacije, projektovanje i izgradnju deonica auto-puta Beograd-Sarajevo između Vlade Srbije, “Puteva Srbije” i turske kompanije “Tašjapi” potpisan je u decembru prošle godine.

Izgradnjom auto-puta Beograd-Sarajevo Srbija dobija mogućnost da se poveže s evropskim “Koridorom pet”, koji povezuje Mađarsku, Hrvatsku i BiH, a BiH sa koridorima 10 i 11 unutar Srbije, odnosno sa auto-putem Beograd-Šid i saobraćajnicom preko Požege.

2 COMMENTS

  1. VUČIĆ JE SRBOŽDER
    Vučić je srbo izdajica koji je zaboravio da smo mi bili teško potlačeni 520 godina pod Turcima. Od momenta stupanja na vlast Vučić stalno radi protiv srpskog nacionalnog interesa. Zaboravio je koliko smo krvi prosuli da bi se oslobodili Turaka. On javno briše našu istoriju, i javno rasprodaje Srpska narodna dobra strancima.
    Za ovo raspeće i uništavanje srpske države Vučić će morati doživotno da robija.
    Zato dragi Srbi vidite li da je rasprodao sve vredno u Srbiji i da više nimamo ništa!? Nemojte ga više podržavati jer će nas on sigurno uništiti…
    Vučić je jedan običan izdajnik, pljačkaš i obmanjivač srpske nacije, on sve laže. A da ja ništa ne lažem potvrđuje i činjenica da on zabranjuje javnu debatu u onome šta on radi. Istina polako izlazi na videlo i uskoro će te videti kako nas je sve uništio. Kad to mi lično saznamo ovaj srbožder neće biti u Srbiji. Zato pratite šta govori i šta radi i kuda vas vodi ovaj veliki srpski izdajnik. Vučić je počinio ogromno zlo Srpskom narodu, jer sve što je radio radio je protiv našeg nacionalnog interesa. Uskoro ćete i sami videti ko je Aleksandar Vučić.
    Toliko hvala….
    P. Sajdžo bg

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here