Estrada potresena smrću Marine Tucaković: Oglasio se i njen sin Laća

Vesti online
0
Instagram
Milan Laća i Marina Tucaković

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a mnogobrojne poznate ličnosti opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

Marinin sin, Milan Laća Radulović, obratio se medijima.

– Tačno je. Upravo me je zvao otac. Moja majka je preminula. Hvala svima koji su slali dobre misli i koji su bili uz nas – rekao je Milan Radulović.

Svetlana Ceca Ražnatović koja je blisko sarađivala sa Marinom, potrešena je zbog smrti svoje prijateljice.

– Zanemela sam! Iza nje je duga, mucna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reci nemam! Otisla je jedna vanserijska dusa, zena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na ciji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja mozemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dusu i znaj da ces zauvek biti voljena od svih nas – rekla je Ceca.

Jelena Karleuša se takođe oprostila od Marine na Instagramu.

– Maki moja… tražim reči… U ovom u***om životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag… A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve – napisala je Karleuša.

Goga Sekulić, koja je rekla da je Marina zaslužna za njenu karijeru, napisala je na Instagramu “Legendo, počivaj u miru”.

I Đorđe David se oprostio od Marine.

– Srećan sam, jer si barem jedan tekst napisala koji pevam decenijama i po kome me prepoznaju. Hvala ti na svemu draga! – napisao je Đorđe David.

Njen kolega Dragan Brajović Braja oprostio se tužnom porukom.

– Napustila nas je najveća od najvećih, najbolja od najboljih. Hvala ti što si me učinila boljim od samog sebe, hvala ti što si me “sekirala” decenijama savršenim tekstovima kojima se nije mogla ni zapeta dodati ili oduzeti, što si uvek podizala lestvicu kada su svi mislili da ne može bolje… Iskreno sam te voleo i poštovao, to što ostaje za tobom Maki, ostaće uklesano u vremenu. Ti već živiš večno. Neka ti je večna slava i hvala, moja Maki – poručio je Braja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here