Eto, radosti za štićenike “Vesti”

0

Hvala do neba: Slađana i Kristijan Stanković
 

Plemenita Anđelka Đurović, takođe iz Melburna, uputila je 300 AUD i podelila svoj prilog na dve porodice – 200 dolara šalje Violeti Vulić iz Beograda, majci 17-godišnjeg Nebojše, bolesnog od cerebralne paralize, a 100 dolara ide u Banju Koviljaču mladom Lazaru Petkoviću koji boluje od raka testisa od četvrte godine, a zahvaljujući brojnim ljudima dobrog srca uspešno je obavio još jedan tretman biohronim terapijama u Moskvi.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Uz pozdrave svojim štićenicima ponaosob, dobri ljudi Dijana, Filip i Silvana iz Melburna uputili su preko naše Redakcije u Sidneju 300 AUD na dve adrese: dar od 200 dolara ide devetogodišnjem slepom Aleksandru Smukovu iz Dobrinaca kod Rume, koji je pobedio maligni tumor očiju, a suma od 100 AUD ravno u Kozji Dol, već čuvenom čobaninu Srbi Stankoviću. Hvala našim vernim čitaocima iz Australije ispred Humanitarnog mosta "Vesti".
 

Gosti iz Popovca

Stalni donator Z. T. iz Izerlona u Nemačkoj ponovo se oglasio humanošću uputivši novu donaciju od 400 evra i posredstvom svog poslovnog prijatelja prosledio je u beogradsko Dopisništvo "Vesti". Namenjena je kao i uvek deci, ali ovoga puta dar će i drugi put obradovati porodicu Golubović, Vesnu i Gorana iz Popovca kod Paraćina koji imaju devetoro dece. "Vesti" su Goluboviće pozvali u goste, kako bismo im uručili novčani prilog u Beogradu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here