Tanjug
Aleksandar Vučić

Predstavnici administracije u Briselu u četvrtak će praktično uručiti ultimatum Srbiji, pišu mediji.

Prema informacijama Novosti, delegaciji Beograda koja putuje na razgovore sa Miroslavom Lajčakom i predstavnicima prištinskih institucija u sedištu Evropske unije biće uručen nacrt sveobuhvatnog sporazuma koji podrazumeva de fakto priznanje Kosova od Srbije i kojim se od naše strane neopozivo zahteva da suštinski prizna jednostrano proglašenu nezavisnost lažne države

Sagovornici iz diplomatskih krugova tvrde da Brisel preko specijalnog izaslanika Lajčaka planira da šefu srpskog tima Marku Đuriću preda poverljivi nacrt, sa zahtevom da ga prosledi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

“Ovaj nacrt je EU sačinila bez pregovora sa bilo kojom od strana i zloupotrebljavajući njihovo prisustvo u tehničkom dijalogu. U tekstu se zahteva da Srbija prihvati i članstvo Kosova u UN i drugim međunarodnim organizacijama”, preneo je dobro obavešteni izvor.

15 COMMENTS

  1. Sto vise stvara zapad probleme Srbija je
    jos jaca i stabilnija políticki. Kosmet je
    Srpska svijetinja, Srpaka kolevka i dubak.
    Srbin nema sta da se plasi Kosmet se nemoze
    oteti.

  2. Predsedniče podigni glavu na gore i uspravno i ponosno se uputi za Brisel i koliko god oni Vama daju udarac i Vi njima još žeće. Ili se Vi plašite da ne naljutite Merkel? Šta ćutite pa mi smo opkoljeni i tako i tako sad nam se nema kuda već samo uspravno i ispsise i na juriš pa kom obojci a kom opanci. Svaki put kad god Vi idete u Brisel hvata nas groznica da li ste izdali KIM?

  3. Koja je to glupost, samo pale narod posto predsednik je suvise plasljiv. Sta bi Srbija imala od toga?!?!?!

  4. Kad malo bolje promislimo, kakav je ovo danas svet?! Šta ima neka druga država da određuje ko će koga da prizna, ko će s kim da trguje, ko sme ili ne sme da nešto napiše u novinama, ko može ili ne može da bude član neke zajednice, kako sme druga država da se meša u bilo kakve poslove neke druge države? To je teror. To je ucena. To je zlo. Pretnja. Izgleda naivno, ali nije. Kada ne bi bilo granica, ceo svet bi bila jedna država.
    Ne bi bilo ratova. Bilo bi hrane za sve na svetu. Svako zlo bi nestalo. Sanjajte ovaj san. Laku noć.

  5. Vreme je da sa svabama okoncamo njihov stogodisnji krvolocni pir i stavimo im jasno so znanja da je dosta napada bombardovanja i ucena.
    Kao prvo namesteni recak je navodno Bio okidac da nas bombarduju a postoje dokazi da je tadasnji Ministar spoljnih poslova sarping montirao slike
    Zato treba traziti pravdu sarping i joska Fischer pod hitno

  6. NARODE MI SMO I DO SADA ZIVELI BEZ TIH LAZNIH PRIJATELJA UCENJIVACA POPUT NEMACKE I VERUJTE AMERIKA SE UMESALA U BOMBARDOVANJE SRBIJE JER JOJ JE BILA POTREBNA BAZA I NISTA VISE UJEDNO UCINILA NEMCIMA USLUGU U SVOM ZLOCINACKOM POHODU .
    SHVATITE JEDNOM NEMCI NAM 100 GODINA RADE O GLAVI
    NE SMEMO DA DOZVOLIMO DA ISTE GRESKE PRAVIMO
    NEMACKA VLADA NE MOZE DA ZABRANI SVOJIM FIRMAMA DA POSLUJU SA NAMA KAO STO NISU MOGLI NI KADA JE RUSIJA BILA U PITANJU
    VREME JE DA IM STAVIMO DO ZNANJA DA CE DA PLATE SVE STO SU NAM UCINILI I NASOJ ZEMLJI , NARAVNO NA PRAVNI NACIN BITI KRIVICNO GONJENI ZA AGRESIJU , FALSIFIKOVANJE DOKUMENTACIJE I LAZNI POVOD ZA BOMBARDOVANJE , URANIJUM ITD ,
    PROBUDI SE SRBIJO NISMO VISE SAMI

  7. Vreme je da više uzemo stvar u svoje ruke narode idemo vojsku i policiju i dobrovoljce i svi kojisu uzrasta od 17 do 57 neka se spreme za odlazak u kosovo da vratimo ognjište naš deo teritorije ajmo ljudi idemo da umiremo pa šta bude odmah dase prijavljujemo po kaserne ko dobrovoljci ajde državo zatvaraj granice nema izlaz iz države Karantina ključ i pošalji svima pozive dase jave za 3 dana u najbižim kasarnama za mobilizaciju ko neče dase javi u zatvor 5 god po kratkom postupku moralno nema radnik bankar student i one koji su u inostranstvu koji žive vračajte se svi zove država mobilizacija ko neče nesme u državu 10 god il zatvor i za njega 5 god nema škola boluje nemože moraju svi..!!! Odmah pošalji pozivnice od 17 do 57 godina uzrasta svi koji poseduju dokument ove države pod uniformom do dalnjeg moralno za sve Naredba..!!! Idemo na kosovo mi smo junaci.!!! Opa tajac je Kvaka.Šta je vunaa kičoo znate tipati gluposti ajde sad davas vidim tipajte puške po rovovima i jedite konzervu nikada neče od nas ništa biti baš nikada to dokazuje i historija i naša prošlost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here